dissabte, 25 d’agost del 2012

Acte de Presentació de Perafita per la Independència

El dia 23 de Juny, a la Plaça de Sant Antoni va tenir lloc l'acte de presentació de Perafita per la Independència, assemblea local integrada dins l'Assemblea Nacional Catalana i de Lluçanès per la Independència.
L'acte va comptar amb la participació de membres de Perafita per la Independència, la coordinadora i el secretari de Lluçanès per la Independència, l'alcalde de Perafita Ramon Casals, com a representant del municipi adherit a l'Associació de Municipis per la Independència i també amb l'escriptor vigatà Lluís Solà i Sala que va fer un parlament fonamentat en les "Raons per la Independència".
Un cop acabats els parlaments es va rebre la Flama del Canigó, el portador de la Flama va fer també un breu parlament i va llegir una carta d'una "Catalana del Nord" adreçada a tots els Catalans.

Com a cloenda de la primera part dels actes, el cantautor perafitenc Joan Dalmau i el poeta d'Oristà Josep Riera varen oferir una actuació amb cançons i poemes.
Més tard al vespre, es va fer la encesa, amb la Flama del Canigó, de la Foguera de Sant Joan, i va començar la Revetlla de Sant Joan, amb un sopar popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada